Het zuiveren van huis, mens en dier doen wij het liefst op locatie. Op die manier kunnen we beter inspelen op de situatie ter plaatse en kunnen we ook direct uitleg geven aan de bewoners. Met wat simpele voorbeeldjes die we kunnen geven wordt het meestal ineens een stuk duidelijker en vaak ook herkenbaar voor de mensen. Hier ligt ook meteen een grote kracht van Hans. Hij kan de dingen heel goed uitleggen zodat het duidelijk te begrijpen is voor iedereen. Ook aan kinderen kan hij het goed begrijpelijk uitleggen zodat er vaak meteen een stukje angst wordt weggenomen. Kinderen geven Hans vaak al snel hun vertrouwen. Zij voelen intuïtief aan dat Hans hen kan helpen.

Door het gesprek vooraf krijgen wij dikwijls ook al meer informatie over de klachten. Door onze ruime ervaring kunnen wij dan al vrij snel inschatten waar de klachten vandaan komen en met wat voor soort energieën we te maken kunnen hebben. Door een huis kamer voor kamer door te lopen en te controleren op aanwezige energieën die er niet horen te zijn, zuiveren we het hele huis en de personen plus eventuele dieren die er wonen. De energieën die we verwijderen worden indien mogelijk altijd met liefde en respect overgebracht naar daar waar ze verder kunnen of daar waar ze vandaan kwamen.

De positieve energieën die mogen blijven wordt wel verzocht om zich op de achtergrond te houden en zo geen angst te veroorzaken. Met name kinderen kunnen er angstig voor worden en dan bijvoorbeeld niet meer in hun eigen bedje willen slapen.
Maar het niet in het eigen bedje willen slapen kan ook een hele andere oorzaak hebben. Het kan ook te maken hebben met een waterader. Het slapen op een waterader is niet goed voor een mens. Als die ook nog kruist met een Currylijn (energielijnen die te maken hebben met het aardveld) is het zelfs zo slecht dat volwassenen in een ziekenhuis kunnen belanden met uitputtingsverschijnselen zonder duidelijk aanwijsbare redenen.
De uitstraling van een waterader kan door ons omgeleid worden. Dat omleiden kan zelfs definitief gedaan worden zodat er geen klachten meer veroorzaakt kunnen worden door die waterader.
Beschermingstekens kunnen voor meerdere doeleinden ingezet worden door ons en horen bij een consult, daar worden dus geen extra kosten voor berekend.

Aangezien wij graag laten zien wat we doen werken we regelmatig met een wichelroede of pendel. Het opsporen van een waterader kunnen we op die manier “zichtbaar” maken.
Het opsporen van energieën werkt wel anders, dat kan niet zomaar “zichtbaar” gemaakt worden. Als u bedenkt dat geluidsgolven uit bijvoorbeeld een radio ook niet te zien zijn zult u dat begrijpen.

Ontzettend mooi en dankbaar is het om met kinderen te werken. Steeds vaker krijgen we de vraag of we iets kunnen betekenen voor kinderen. Baby’s of kinderen die moeilijk slapen, veel huilen, onrustig zijn, of ineens heel boos worden wat als gevolg heeft, schreeuwen en verdriet. Veel verdriet omdat ze op geen andere manier kunnen laten zien dat het even niet goed gaat.

Ze willen hulp maar kunnen die niet altijd zelf vragen omdat ze daar nog te jong voor zijn bijvoorbeeld. En zijn ze wel oud genoeg om te kunnen vertellen wat er is, dan is het belangrijk dat ze serieus genomen worden door ouders en omgeving. Gelukkig zijn er steeds meer ouders die hulp vragen hierin.

We kunnen op verschillende manieren helpen; zuiveren van kind/ouders/gezin en omgeving, bescherming en ondersteuning bieden met edelsteentherapie en wanneer ze oud genoeg zijn de kinderen ook laten weten en voelen dat het goed is zoals ze zijn. Er zijn steeds meer gevoelige kinderen die hierin ondersteuning nodig hebben.
Zie ook pagina over de Nieuwetijdskinderen en begeleiding voor hen.

Een consult duurt al gauw één á twee uur. Het zuiveren/beschermen moet met beleid uitgevoerd worden om het goed te doen.
Kosten zijn 60 euro per uur, exclusief reiskosten á 30 cent per gereden km.

Indien u een zuivering van u, uw huis of dier wilt dan kunt u een afspraak met ons maken.
Bij voorkeur via email info@nieuwetijdshoeve.nl  of via telefoon 06-47553442