Er zijn erg veel soorten en maten edelstenen. Allemaal hebben ze hun eigen mooie en fijne werking en kunnen voor allerlei dingen ingezet worden. Voor lichamelijke klachten, mentale klachten, bescherming bieden voor mens, dier en huis en zorgen voor een goede balans van energie in huis en ook voor op het werk.

Edelstenen hebben allemaal hun eigen trilling en frequentie die ervoor zorgt dat de persoon, dier of huis de juiste energie doorkrijgen en waardoor er dingen in positieve zin kunnen veranderen.

We kunnen als volgt te werk gaan.

Via een persoonlijk gesprek worden de klachten besproken en worden er vragen gesteld om te kijken wat de klacht achter de klacht is. Bijvoorbeeld iemand heeft veel hoofdpijn, maar waar komt die hoofdpijn vandaan? Door slecht slapen, teveel prikkels, veel stress, geen goede aarding etc. Dan testen we welke steen goed bij deze persoon of dier kan passen.

Daarna worden de werkingen van de steen gelezen om te kijken of men zich hierin kan vinden.

Daarnaast kan eruit komen dat niet alleen de persoon maar ook dier en/of huis gebaat zijn bij edelsteentherapie. Dus wordt er ook verder gekeken dan alleen naar de persoon of het dier.

En soms is het enkel een edelsteen voor een lichamelijke klacht en dat is dan ook voldoende.

Ook kan er via een foto gekeken en getest worden welke edelstenen het beste passen bij mens, dier of huis/werkplek. Dan volgt er, indien dat gewenst is, een persoonlijk gesprek nadat de best passende stenen zijn gekozen. De stenen kunnen vervolgens verstuurd worden.

Ook worden mensen geadviseerd hoe de stenen te verzorgen zodat er optimaal gebruik van gemaakt kan worden.

Moeder Natuur geeft ons prachtige edelstenen en zelf ondervinden we iedere dag deze kracht weer, voor ons, onze dieren en omgeving.