Energetisch dierentherapeut

Ik, Marion, ben energetisch dierentherapeut.

Inmiddels heb ik zowel de basiscursus als de specialisatie met goed gevolg afgerond en kan ik met nog meer kennis dieren gaan helpen.
Met dieren werken is iets wat ik al jarenlang met veel plezier doe, als Reiki-master zijnde, voornamelijk onze eigen dieren. Dieren zijn onze spiegels en altijd eerlijk en puur. Doordat wijzelf veel dieren hebben en ook al hebben gehad , heb ik zo al heel wat ervaring op kunnen doen. Zowel op gebied van gezondheidsproblematiek als gedragsproblemen hebben we de nodige uitdagingen gehad. Maar van de moeilijkste dingen in het leven leren we het meest, dus daar ben ik nu dankbaar voor.

Wat ik als doel heb als energetisch dierentherapeut is in de eerste plaats het zelfgenezend vermogen van een dier aanspreken en ondersteunen. Daar kan ik verschillende technieken voor inzetten.
Van belang is te weten dat ik geen dierenarts ben en zodoende ook geen diagnoses mag en zal stellen. Daarvoor moet u echt naar een dierenarts toe.
Is er enige twijfel bij mij of ik werkelijk kan helpen, dan zal ik altijd doorverwijzen naar een dierenarts of een andere discipline.

Ik behandel zowel hier aan huis in mijn praktijkruimte, op locatie en op afstand. Het welzijn van het dier staat bij mij voorop en ik zal dan ook trachten te doen wat voor het dier het beste is. Dit is altijd in overleg. Uit ervaring weten wij dat dieren spanningen en/of problemen over kunnen nemen van hun eigenaar of verzorger. Als dat het geval is dan zal ook de eigenaar / verzorger meegenomen worden in de behandeling en werken Hans en ik samen.
Een paard of pony is vaak makkelijker te behandelen in zijn eigen stal of weide. In de regio bezoek ik u dan daar waar u wilt.
Of denk aan stervensbegeleiding bij een zieke hond bijvoorbeeld. Die kan beter in de thuissituatie in alle rust behandeld worden. Dat is voor zowel dier als eigenaar vaak veel prettiger. Ook voor stervensbegeleiding en rouwverwerking bij dieren ben ik opgeleid. Naast de opleiding heb ik door eigen dieren ook daar een ruime ervaring in. Het is een moeilijk onderwerp, maar hoort ook bij het leven. Als therapeute kan ik fungeren als stem van het dier. Mijn inziens is het heel belangrijk dat een dier in alle rust kan overlijden. Het in laten slapen wordt gedaan door een dierenarts.

Op afstand werken gaat via contact dat ik met een dier maak via een foto. Voor mij hoeft dat geen recente foto te zijn en het dier hoeft er ook niet helemaal op te staan. Ik maak namelijk contact met de ziel van het dier, dat is vandaag hetzelfde als bijvoorbeeld een jaar geleden.
Ook foto’s lezen is iets waarvoor u bij mij/ons terecht kunt. Heeft u vragen aan uw dier? Heeft uw dier klachten waar een dierenarts niet goed uitkomt? Ook dan kunnen wij u wellicht helpen. Door het lezen van een foto kunnen wij vaak achterhalen waar klachten vandaan komen.
Om een foto goed te kunnen lezen, te bespreken en beschrijven (verslag ontvangt de klant altijd) kost ongeveer 1 tot 1,5 uur.
Onze ervaring leert dan dat een dierenarts vaak gerichter kan zoeken en eventueel behandelen.

Foto’s lezen doen Hans en ik beide. Sowieso kan ik voor meerdere werkzaamheden een beroep doen op Hans zijn deskundigheid. Zoals bijvoorbeeld het samenstellen van bloesemremedies, daar is Hans ontzettend goed in en laat ik dan ook aan hem over.
Daarnaast werken wij met edelstenen en mineralen.

Kijkt u gerust eens rond op onze website voor waar wij bekend mee zijn en waarbij we kunnen helpen.

Voor contact kunt u het beste mailen. Telefonisch ben ik niet altijd bereikbaar. Als ik met een behandeling bezig ben neem ik geen telefoon aan.

Email Marion; Marion@nieuwetijdshoeve.nl
Email algemeen; info@nieuwetijdshoeve.nl
Telefoon: 06-47553442