Wij zijn Hans en Marion van de Langerijt, wij wonen in een klein dorpje tussen Tilburg en Den-Bosch. Heerlijk op het platteland met veel rust en ruimte om ons heen. Onze boerderij is in 2010/2011 geheel opnieuw gebouwd. In het voorjaar van 2011 zijn wij in onze nieuwe boerderij, die in dezelfde stijl werd herbouwd als dat de oude boerderij was, gaan wonen.
Dit is het begin van een nieuw tijdperk voor ons, op meerdere vlakken, vandaar dat we gekozen hebben voor

“De Nieuwetijdshoeve”

Wij wonen hier met een aantal dieren, dieren die erg belangrijk zijn voor ons, zoals;
Berner Sennenhonden, poezen, kippen en pony’s.
Voor meer informatie over onze honden kunt u kijken op www.princeberners.nl

Hans heeft een wetenschappelijke achtergrond en werkt al sinds 1988 als zelfstandig adviseur in de wereld van organisch afval.
Hij is specialist in allerlei composteringstechnieken en heeft zijn kantoor aan huis.
Hans is via zijn werk in aanraking gekomen met Reiki, inmiddels is hij al een aantal jaren Reiki-master, sinds 2007 en heeft daarnaast ook Eco-therapie gevolgd. Eco-therapie is een opleiding waarbij op een wetenschappelijke basis gewerkt wordt met niet zichtbare en/of meetbare energieën.
Hans is gecertificeerd Mediator sinds maart 2015.
Begin 2019 is Hans begonnen met zijn opleiding tot het mediumschap.

Marion heeft vroeger in de verpleging gewerkt, eerst in de gezinsverzorging en daarna in een verpleeghuis. Met name het werken met demente bejaarden vond ze erg dankbaar.
Marion heeft echter ook jarenlang met (zware) depressies te kampen gehad en dat maakte haar het werken verder onmogelijk.
Omdat ze behandeld werd met medicijnen die haar op den duur meer last bezorgde dan dat ze haar hielpen, (dit in de vorm van allerlei vervelende bijwerkingen) is ze ermee aan het werk gegaan en is ook Reiki-cursussen gaan volgen, Marion is inmiddels net als Hans, Reiki-master, sinds 2010. Dat de Reiki veel goeds kan brengen is een feit, Marion is sinds een aantal jaren helemaal vrij van medicijnen en heeft geen noemenswaardige depressies meer gehad.
Door de Reiki-cursussen is Marion er ook achter gekomen dat zij een HSP (Hoog Sensitief Persoon) is, dat verklaard haar gevoeligheid voor depressies voor een groot deel. Marion zet haar gevoeligheid inmiddels dagelijks in om mens en dier te helpen. Zo is ze edelsteentherapeute geworden in 2018, werkt met niet zichtbare energieën en heeft met goed gevolg in 2019 de opleiding voor stervensbegeleiding van dieren afgerond. Aansluitend is Marion begonnen met de opleiding tot energetisch dierentherapeut en heeft deze met goed gevolg begin 2020 afgerond.

Wat wij kunnen doen is o.a.;

 • Reikibehandelingen, bij mens en dier
 • Reikicursussen, basis tot master
 • Bloesemremedies maken die specifiek op mens of dier gericht zijn
 • Communiceren met dieren en zo evt. problemen opsporen
 • Probleemgedrag bij honden aanpakken
 • Zuivering van huis, bedrijf, mens en/of dier
 • Werken met niet zichtbare energieën
 • Edelsteentherapie
 • Stervensbegeleiding bij mens en dier
 • Contact met overledenen (zowel mens als dier)
 • Begeleiding van Nieuwetijdskinderen
 • Mediator

Bovenstaande wordt altijd op afspraak gedaan.
Bedenk wel dat wij géén (dieren)arts zijn, wij kunnen enkel werken als aanvulling op hen.

Een woord van dank is hier ook op zijn plaats, een woord van dank aan onze leermeesters.
Natuurlijk zijn er vele mensen en dieren waar wij van geleerd hebben, maar enkele willen we graag bij naam noemen omdat zij een belangrijke rol gespeeld hebben in onze ontwikkeling en/of nog steeds doen, dat zijn;

-Joop van der Velden, onze Reiki-leraar.
-Henry Stoffelen, die ons o.a. geleerd heeft om met energieën te werken.
-En Hans Andeweg, die de basis heeft gelegd voor de Eco-therapie.